جستجو کردن
دسته‌بندی‌ها

بازرسی کار (بخش دوم)

بازرسی کار (بخش دوم) – موانع بازرسي، شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

موانع بازرسی


بازرسان کار و کارشناسان بهداشت نمی توانند در کارگاهی که خود یا یکی از بستگان نسبی آنها تا طبقه سوم و یا یکی از اقربای سببی درجه اول ایشان (موضوع مواد 862 تا 864 قانون مدنی) بطور مستقیم در آن ذینفع باشند اقدام به بازرسی نمایند.

 بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار حق ندارند اسرار و اطلاعات و یا نام اشخاصی را که به آنان اطلاعات دادند حتی پس از انفصال از خدمت فاش نمایند در غیر اینصورت مشمول مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می شوند.


بازرسان کار و کارشناسان بهداشت کار حق ندارند اسرار و اطلاعات و یا نام اشخاصی را که به آنان اطلاعات دادند حتی پس از انفصال از خدمت فاش نمایند در غیر اینصورت مشمول مجازات مقرر در قانون مجازات اسلامی می شوند.


کارفرمایان یا دیگر کسانی که مانع ورود بازرسان کار یا کارشناسان بهداشت کار به کارگاه شوند یا از دادن اطلاعات و مدارک لازم خودداری کنند به مجازاتهای مقرر در ماده 179 قانون کار محکوم می شوند.

بازرسی کار (بخش دوم) – شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

شرایط اضطراری کارگاه

حسب گزارش بازرس کار چنانچه در حین بازرسی به تشخیص بازرس کار یا کارشناسان بهداشت احتمال وقوع حادثه یا بروز خطر داده شود این افراد مکلفند مراتب را کتبا به کارفرما یا نماینده او و به رئیس مستقیم خود اطلاع دهند.


وزارت کار و بهداشت حسب مورد گزارش بازرسان کار و کارشناسان بهداشت، از دادسرای عمومی محل تقاضا خواهند کرد با قید فوریت قرار تعطیل و لاک و مهر تمام یا قسمتی از کارگاه در معرض خطر صادر گردد.
دادستان بلافاصله نسبت به صدور قرار اقدام و قرار مذکور پس از ابلاغ قابل اجرا می باشد.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن قرارداد-کار-کلی.gif است


دستور رفع تعطیل در صورتی صادر خواهد شد که رفع نواقص و معایب به تایید بازرس کار یا کارشناس بهداشت حرفه ای رسیده باشد.
در ایامی که به علت فوق کارگاه تعطیل می باشد، کارفرما مکلف است مزد کارگران را بپردازد.

بازرسی کار (بخش دوم) – شكايت از بازرسان كار

شکایت از بازرسان کار


کارفرمایان متضرر از قرار تعطیل کارگاه در صورت اعتراض به گزارش بازر سان کار یا کارشناسان بهداشت می توانند از مراجع مزبور به دادگاه شکایت کنند و دادگاه مکلف به رسیدگی خارج از نوبت می باشد. تصمیم دادگاه در این خصوص قطعی و لازم الاجراست.


کلیه دستورالعملها و آیین نامه های اجرایی این فصل قانون کار (حفاظت فنی و بهداشت کار) به پیشنهاد مشترک وزارت کار و بهداشت، به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

بازرسی کار (بخش دوم) – موانع بازرسي، شرايط اضطراري كارگاه، شكايت از بازرسان كار

مقالات مرتبط

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های ماه
دادنامه 521 هيات عمومي ديوان عدالت اداری

دادنامه 521 هيات عمومي ديوان عدالت اداری به تاریخ 1401/3/17 : «رسيدگي به اختلافات ناشي از پرداخت مزاياي خارج از شمول قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران و قانون تسهيلات استخدامي و اجتماعي جانبازان در صلاحيت مراجع حل اختلاف كار مي باشد»

راي وحدت رویه شماره 1507 هيات عمومي ديوان عدالت اداري

گاهي اوقات پيش مي آيد كه برخي دستگاهها و سازمانها براي جذب نيروي متخصص و كاربلد، اقدام به اعزام متقاضيان كار به تحصيل در رشته هاي مرتبط با آن كار نموده تا با كسب مهارتهاي لازم، پس از اتمام دوره تحصيلي ايشان را به كار گيرند. راي وحدت رویه شماره 1507 هيات عمومي ديوان عدالت اداري در این خصوص صادر شده است…

تغییر حقوقی مالکیت کارگاه

تغییر حقوقی مالکیت کارگاه (ماده ۱۲ قانون کار): به استناد ماده 12 قانون كار. :« هرنوع تغيير حقوقي در وضع مالكيت كارگاه از قبيل فروش يا انتقال به هر شكل، تغيير نوع توليد،‌ادغام در موسسه ديگر، ملي شدن كارگاه، فوت مالك و امثال اينها،‌در رابطه قراردادي كارگراني كه قراردادشان قطعيت يافته است موثر نمي باشد و كارفرماي جديد…

نهاد هاي انقلابي در قانون کار

نهاد هاي انقلابي در قانون کار: شوراي انقلاب در تاريخ 13/4/1359 لايحه قانوني عدم شمول قانون كاردرباره كاركنان نهادهاي انقلابي را به صورت ماده واحده اي به تصويب رساند….

بازنشستگی و شرایط آن

قدم اول: ارائه فرم ضمیمه بخشنامه ١/٣٨ مستمریها از سوی متقاضی پس از ثبت در دبیرخانه شعبه تامین اجتماعی مربوطه

دادنامه شماره 1114-1115 عنوان شغلی هيات عمومي ديوان عدالت اداري

براساس بند (الف) ماده 10 قانون کار، علاوه بر مشخصات طرفین باید نوع کار یا حرفه یا وظیفه‌ای که کارگر باید به آن اشتغال یابد، در قرارداد کار قید گردد و اختلاف در درج عنوان شغلی در لیست بیمه به جهت اینکه از مصادیق اختلاف در اجرای ماده 148 قانون کار است، با توجه به حکم مقرر در ماده 157 همان قانون، اختلاف ناشی از اجرای قانون کار محسوب می‌شود و باید در مراجع حل اختلاف کار مورد رسیدگی قرار بگیرد….ادامه مطلب

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

فهرست مطالب

جستجو کردن

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

برای رزرو مشاوره رایگان با وکلای کارتامین فرم زیر را تکمیل کنید. همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.