جستجو کردن
دسته‌بندی‌ها

بیمه دانشجویی تامین اجتماعی

فهرست مطالب

سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، بسیاری از افراد به دلیل عدم آگاهی از نحوه بهره مندی از سابقه و شرایط لازم جهت بازنشستگی و بهره مندی از مزایای مستمری بسیار دیر اقدام به پرداخت حق بیمه می نمایند بنابراین سن یازنشستگی آنان نیز بالاتر رفته و دیرتر از این خدمات بهره مند می شوند. به منظور آشنایی با روش بیمه دانشجویی تامین اجتماعی ادامه مطلب را دنبال نمائید.

یکی از روش های ایجاد سابقه و همچنین خدمات بیمه ای استقاده از شرایط بیمه دانشجویی می باشد. بر اساس بخشنامه ۶۸۵ امور بیمه شدگان، افرادی که دانشجوی در حال تحصیل هستند می‌توانند در قالب بیمه مشاغل آزاد، با هزینه کمتر (۱۲ و ۱۴ درصد) نسبت به بیمه اجباری (۳۰ درصد) برای خود سابقه کار ایجاد نمایند. این طرح در ابتدا به صورت آزمایشی و از مهر ماه 1397 آغاز شد و به صورت رسمی طی بخشنامه بیمه دانشجویی از بهمن ماه 1397 ابلاغ گردید. یکی از مهمترین مزایای بیمه دانشجویی، امکان استفاده از مزایای بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی است. در صورتی که شما از ۳۰ سالگی آغاز به کار رسمی کنید و بیمه شما برقرار گردد، در ۶۰ سالگی بازنشست خواهید شد؛ در صورتی که با استفاده از بیمه دانشجویی، از ۱۸ سالگی قادر به برقراری سابقه بیمه برای خود خواهید بود و حتی می‌توانید در ۴۸ سالگی بازنشست شوید!

مجموعه تامین اجتماعی، یکی از بزرگترین سازمان‌های خدمات دهنده درمانی است که در سراسر کشور نسبت به ارائه خدمات اقدام می‌کند. دانشجویانی که نسبت به برقراری بیمه دانشجویی تامین اجتماعی خود اقدام می‌کنند، می‌توانند با پرداخت مبلغ سرانه درمان (۵۵ هزار تومان در ماه) نسبت به دریافت دفترچه درمانی بیمه تامین اجتماعی اقدام نمایند.

مزایای بیمه دانشجویی تامین اجتماعی

مزایای بیمه دانشجویی تامین اجتماعی
  • در بیمه افراد مجرد (با نرخ ۱۲%) حق بیمه ماهانه ۲۵۰٫۳۵۲ هزار تومان است و نیازی به انجام آزمایش‌های پزشکی ندارند.
  • در بیمه افراد متاهل (با نرخ ۱۴%) حق بیمه ماهانه ۲۹۲٫۰۷۷ هزار تومان است و ضمن انجام آزمایش پزشکی، در صورت فوت، به افراد تحت تکفل مستمری پرداخت خواهد شد.
  • در صورتی که دانشجوی عضو سازمان فاقد دفترچه درمانی است، با پرداخت ماهیانه ۵۵ هزار تومان می‌تواند دفترچه درمانی تامین اجتماعی را دریافت کند.
  • اگر شخص، فردی را تحت تکفل داشته باشد، می‌تواند برای ایشان نیز دفترچه درمانی دریافت کند. در این صورت هر ماه مبلغ ۵۵ هزار تومان هم بابت دفترچه درمانی فرد تحت تکفل، به حق بیمه پرداختی اضافه خواهد شد.

فرایند ثبت‌نام بیمه دانشجویی

فرایند ثبت‌نام بیمه دانشجویی

گام اول: اعضای سازمان با ورود به پنل کاربری خود، می‌توانند در بخش خدمات، با انتخاب گزینه
«بیمه دانشجویی»  اطلاعات مورد نیاز را تشکیل پرونده را تکمیل کرده و پس از بارگذاری مدارک خواسته شده،
درخواست خود را ثبت ‌نمایند.

گام دوم:

ارسال به شعبه)
مدارک آنان پس از تایید توسط ISIC برای شعبه بیمه تامین اجتماعی ارسال می‌گردد
تا بخش کثیری از مراحل به صورت غیرحضوری (آنلاین) انجام شود.

سازمان تامین اجتماعی، نسبت به اختصاص شماره بیمه، تنظیم قرارداد و ارسال فیش حق بیمه اقدام می‌کند.
که توسط سازمان و در سامانه دانشگاهیان برای عضو ارسال می گردد.
عضو سازمان قرارداد را امضا کرده و اسکن آن را بارگذاری می‌نماید،

سازمان تامین اجتماعی، نسبت به فعالسازی پرونده دانشجوی عضو سازمان
و آغاز سابقه بیمه دانشجویی تامین اجتماعی اقدام می‌نماید.

عضو سازمان نسبت به پرداخت حق بیمه (به‌صورت اینترنتی) اقدام خواهد کرد.

ضمائم قانونی این پست:

بیمه دانشجویی تامین اجتماعی 1
بخشنامه ۶۸۵ امور بیمه شدگان

اگر در حال حاضر با مشکلاتی مانند رد نکردن حق بیمه توسط کارفرما، عدم دریافت حقوق، شرایط نامناسب کاری یا اخراج ناگهانی بدون قرارداد کار مواجه هستید، با کارشناسان حقوقی «کارتامین» تماس بگیرید. ما به شما کمک می‌کنیم تا با بررسی دقیق پرونده و ارائه راهنمایی‌های تخصصی در خصوص مدارک لازم برای شکایت از کارفرما را برای شما هموار کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، با شماره ۷۶۷۹۳۳۰۱-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم مشاوره رایگان با بهترین وکلای اداره کار تهران را پر کنید. همچنین برای مشاهده قراردادهای کار به بانک قراردادهای کارتامین مراجعه فرمایید.

مقالات مرتبط

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

5 پاسخ

  1. سلام دوستان این ایمیل مدیر عامل تامین اجتماعی لطفا بهش ایمیل ارسال کنید و اعتراض کنید که یه طرحی بذارن ماها که فارق التحصیل شدیم هم بتونیم ازین طرح استفاده کنیم و بیاد جزو سابقه – ادمین لطفا ایمیل بذار بمونه و پاک نکن ممنون

    mousavi@tamin.ir

    1. سلام همونطور که توضیح داده شد اول در سایت سازمان ثبت نام میکنید مدارک را ارسال میکنید و برای مرحله نهایی ب شعبه مراجعه میکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های ماه
دفاع ماهوی در دادرسی کار

همانطور که قبلا توضیح داده شده دفاع در دادرسی کار به دو شکل دفاع شکلی و دفاع ماهوی بود که در خصوص دفاع شکلی نوضیح دادیم در این مطلب به بررسی دفاع ماهوی می پردازیم.

قانون کارهای سخت و زیان آور

برابر ماده 52 قانون کار جمهوری اسلامی ایران، در کارهای سخت و زیان آور و زیر زمینی ساعت کار نباید از شش ساعت در روز و 36 ساعت در هفته تجاوز نماید.

جرائم و مجازاتهای مقرر در قانون کار

مواد قانون کار که در صورت عمل نکردن به آنها موجب مجازات میشود عبارتند از مواد: 6 – 38 – تبصره ماده 41 – 45 – 52 – 59 – 61 – قسمت اول و دوم ماده 78 – 75 – 77 – 79 – 80 – 81 – 82 – 83 – 84 – 87 – قسمت اول ماده 89 – 90 – 91 – 149 – 151 – 152 – 153 – 154 – 155 –

مرخصی زایمان و افزایش آن به 9 ماه

طبق ماده ۶۷ قانون سازمان تأمین اجتماعی بیمه شده زن یا همسر بیمه شده مرد درصورتی که ظرف یکسال قبل از زایمان سابقه پرداخت شصت روز حق بیمه را داشته باشد می‌تواند به شرط عدم اشتغال به کار از کمک هزینه بارداری استفاده کند. اما سازمان تامین اجتماعی…..

با کارشناسان ما در ارتباط باشید
جستجو کردن

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

برای رزرو مشاوره رایگان با وکلای کارتامین فرم زیر را تکمیل کنید. همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.