جستجو کردن
دسته‌بندی‌ها
بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد

بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد

بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد: بیمه تامین اجتماعی یکی از فراگیرترین انواع بیمه‌ها در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه می‌باشد، افراد در جامعه با قرار گرفتن تحت پوشش این صندوق‌ها می‌توانند نسبت به آینده خود مطمئن‌تر بوده و با امید بیشتری به زندگی ادامه دهند.

یکی از انواع خدمات ارائه شده در سازمان تامین اجتماعی بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد است که در ادامه به معرفی آن خواهیم پرداخت.

یکی از دغدغه‌های زنان خانه دار که شغل دیگری ندارند؛ داشتن بیمه است.

زنان خانه دار و دختران مجرد می‌توانند ضمن استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای، پشتوانه‌ای برای آینده خود و حتی فرزندان خویش داشته باشند.

رده سنی متقاضیان

بر همین اساس، این دسته از خانم‌ها (مجرد یا متاهل) می‌توانند در رده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال از خدمات و پوشش‌های بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند.

برای خانم‌های بالای ۵۰ سال سن، سابقه بیمه پردازی قبلی به حداکثر سن مورد نظر اضافه می­‌شود.

به شرطی درخواست وی پذیرفته شده می‌باشد که بایستی معادل هر سالی که از ۵۰ سال گذشته باشد؛ دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی باشد.

به این ترتیب که خانم خانه‌داری که ۵۵ ساله است و درخواست قرارداد و خرید بیمه تامین اجتماعی زنان خانه دار را دارد، باید حتما دارای ۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی باشد.

بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد

یکی از مهم ترین مزایای طرح بیمه زنان خانه‌­دار، در انتخابی بودن استفاده از خدمات درمانی است.

در صورتی که زنان خانه دار متقاضی تحت تکفل پدر، مادر یا همسر خود بوده و از مزایای درمانی سازمان تأمین اجتماعی بهره می‌برند، نیازی ندارند که حق سرانه درمان پرداخت کنند.

آن­ها می‌توانند با پرداخت حق سرانه درمان از خدمات درمانی مراکز ملکی و همچنین طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی استفاده کنند.

نرخ پرداخت حق بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد

نرخ پرداخت حق‌بیمه زنان خانه‌دار برای برخورداری از حمایت‌های بازنشستگی ۱۲ درصد؛ بازنشستگی و فوت (پرداخت مستمری به بازماندگان واجد شرایط) ۱۴ درصد و بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی ۱۸ درصد است و انتخاب دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه مطابق جدول مشخص صورت می‌پذیرد.


متقاضیان می‌توانند بدون مراجعه حضوری به شعب تأمین اجتماعی و با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی  نسبت به انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه اقدام کنند.

شایان ذکر است در بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد اگر انتخاب دستمزد بالاتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار باشد، ضریب دستمزد انتخابی نسبت به حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار همواره در سنوات آتی رعایت می‌شود.

بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد 1

با توجه به توضیحات و شرایطی که مطرح شد به نظر می‌رسد که این طرح مورد استقبال خانمها واقع شود و از مزایای آن در طول دوره بیمه پردازی و همچنین در زمان بازنشستگی بهره‌مند شوند.

به گفته مهدی شکوری مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی، در حال حاضر حدود ۳۷۰هزار نفر از زنان و دختران از این طرح استفاده نموده و خود را تحت پوشش تامین اجتماعی درآورده‌اند.

نکته حائز اهمیت اینکه با انتخاب این طرح زنان و دختران که تحت پوشش همسر یا پدر خود هستند همچنان از مزایای قانونی آنها نیز برخوردار خواهند بود.

مدارک مورد نیاز


اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متقاضی و افراد تحت تکفل ، سه  قطعه عکس 4*3  برای متقاضی

نرخ حق بیمه و حمایتهای بیمه ای


متقاضی می تواند با انتخاب یکی از نرخ های زیر از حمایتهای بیمه ای مربوطه   بهره مند شود:
* نرخ 14% ( 12% سهم بیمه شده + 2% سهم دولت ) شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی
* نرخ 16% ( 14% سهم بیمه شده + 2% سهم دولت ) شامل بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی
* نرخ 20% ( 18% سهم بیمه شده + 2 % سهم دولت ) شامل بازنشستگی ، فوت و ازکارافتادگی

برای ثبت نام و پرداخت بیمه زنان خانه دار و دختران مجرد کلیک کنید.

مقالات مرتبط

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

6 پاسخ

  1. سلام. لطفا بفرمایید اگر از دو سال قبل بازنشستگی پرداخت حق بیمه رو در کارگاه دوم شروع کنم جهش یک باره به حساب میاد؟ ضمنا اگر دو کارگاه از نظر نوع کار با هم متفاوت باشد اشکال دارد؟ مثلا اولی آموزشی باشه حتما کارگاه دوم هم باید آموزشی باشه یا میتواند هر کار دیگری باشد و ملاک پرداخت حق بیمه است. ??

    1. سلام بله قانون گفته دو سال اخر اما تجربه نشان داده تامین اجتماعی سالهای بیشتری به عقب بر میگرده
      هرگونه افزایش بیمه پردازی (جه از یک کارگاه جه دو کارگاه) میتونه افزایش یکباره قلمداد بشه
      از نوع حیث کار محدودیتی برای شیاهت کارگاه اول با دوم وجود ندارد

  2. شروع بیمه زنان خانه دار نمیشه قبل از ۱۸ سالگی باشه؟
    من ۱۶ سالمه و خانه دارم، جایی هم کار نمیکنم، می‌خوام بیمه شم راهش چیه؟

    1. سلام همانطور که در متن اشاره شده است:
      خانم‌ها (مجرد یا متاهل) می‌توانند در رده سنی ۱۸ تا ۵۰ سال از خدمات و پوشش‌های بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های ماه
غرامت دستمزد ایام بیماری

همانطور که می دانید بیمه شدکان در سازمان تامین اجتماعی علائه بر دریافت سابقه و خدمات درمانی از خدمات دیگری نیز بهره مند می شوند که یکی از مهمترین این خدمات در دسته کمک های کوتاه مدت و تحت عنوان غرامت دستمزد ایام بیماری به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ارائه می شود. بنابر این خدمت در مواردی که بیمه شده به دلیل بیماری یا بروز حوادث ناشی و غیر ناشی از کار و یا بیماریهای حرفه ای، به طور موقت، توانایی انجام کار را نداشته باشد و به تبع آن از دریافت مزد و حقوق محروم شود، سازمان تامین اجتماعی با رعایت شرایط قانونی بخشی از حقوق و دستمزد او را در این مدت جبران می کند.

پرداخت بيمه تامين اجتماعي و مرخصي زايمان

ه طور مثال در سال 1401 حداقل مزد روزانه 1393250 ريال تعيين گرديد و مبلغ پرداختي حق بيمه نبايد از اين مبلغ كمتر باشد. و حداكثر سقف واريز بيمه هفت برابر اين حداقل ميباشد (يعني روزانه 9752750 ريال) و از اين مبلغ نميتواند بيشتر باشد.

کارگاه خانوادگی چیست؟

کارگاه خانوادگی چیست؟ اگر در این کارگاه فقط خویشاوندان درجه یک از طبقه اول (پدر، مادر، همسر و فرزندان کارفرما) مشغول بکار باشند، آن کارگاه خانوادگی اطلاق میشود و اگر…

تشخیص قرارداد كار از قراردادهاي مشابه

تشخیص قرارداد كار از قراردادهاي مشابه: به موجب ماده 2 قانون كار كارگر «كسي است كه به هر عنوان در مقابل دريافت حق السعي اعم از مزد ، حقوق، سهم سود و ساير مزايـا بـه درخواسـت كارفرمـا كـار مي كند.» و «كارفرما شخصي است حقيقي يا حقوقي كه كارگر به درخواست و به حساب او در مقابـل دريافـت حق السعي كار مي كند.»

با کارشناسان ما در ارتباط باشید

فهرست مطالب

جستجو کردن

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

برای رزرو مشاوره رایگان با وکلای کارتامین فرم زیر را تکمیل کنید. همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.